Kako bi našim klijentima omogućili cjelovitu uslugu na jednom mjestu, osim ugradnje i servisiranja ispušnih sustava omogućujemo kvalitetno i stručno obavljanje brzih servisa za sve vrste osobnih vozila. Brzi servisi uključuju izmjene ispušnog sustava(auspuh), ulja,  filtera, svjećica, rashladne tekućine, kočione tekućine itd. Osim toga u mogućnosti smo u potpunosti pripremiti Vaše vozilo za odlazak na tehnički pregled, ne samo po pitanju ugradnje novog ili obnavljanja postojećeg ispušnog sustava, već i po servisiranju i izmjeni svih elemenata ovjesa i kočionog sustava. Pri tome ostavljamo Vam na odabir da li potrebne dijelove nabavljate samostalno ili želite brigu o tome u potpunosti prepustiti nama. Zbog toga u ponudi imamo motorna ulja i filtere svih renomiranih proizvođača.
Ukoliko se odlučite povjeriti nam brigu o Vašem vozilu, svi potrebni dijelovi koje nemamo trenutno na skladištu, biti će dostupni u najkraćem mogućem roku.

Svakako, posebno mjesto po pitanju servisa dajemo popravku i ugradnji kompletnih ispušnih sustava(auspuha), te dijagnostici ispušnih plinova benzinskih motora (eco-test). Da bi vozilo zadovoljilo eco-test preduvijet je postojanje ili ugradnja kvalitetnog ispušnog sustava, ispravna lambda sonda i katalizator. Pri tome za Vas u ponudi imamo kvalitetne lambda sonde i katalizatore za sve vrste osobnih vozila. (Više o o ulozi lambda sonde i katalizatora u radu motora sa unutarnjim sagorijevanjem možete saznati u rubrikama Lambda sonda i Katalizator). Ispušni sustav mora biti kvalitetno zabrtvljen, odnosno ne smije dolaziti do propusnosti. Ispušni sustav ne smije prigušivati protok ispušnih plinova tako da pritisak u ispušnom sustavu ne smije prelaziti 0,5 bara.
Većina vozača često radi grešku i pokušava problem neispravnih ispušnih sustava riješiti izmjenom lambda sonde i katalizatora bez izvođenja eco-testa. Nužno je nakon svake promjene na ispušnom sustavu izvršiti ispitivanje kako bi se ustanovilo kolike su vrijednosti kisika, te da li su ugljikovodici u propisanim granicama. Ukoliko se rezultatima eco-testa kisik pojavljuje u višem iznosu od predviđenog, to je znak da ispušni sustav nije zabrtvljen, odnosno da negdje postoji propuštanje. Ako rezultati eco-testa ukazuju na prekomjernu prisutnost ugljikovodika, to je znak da je količina goriva koja se ubrizgava prevelika, odnosno da dolazi do greške u radu samog računala vozila ili je greška u instalaciji, mogući poremećaji u paljenju ili propusnosti brizgaljki. U tom slučaju, potrebno je obratiti se ovlaštenom servisu.

Važno je naglasiti da ponuda Servisa sadrži stručnu i kvalitetnu reparaciju mostova osobnih vozila PSA grupacije (Citroen, Peugeot).