Obzirom na tehničku opremljenost pogona i mogućnosti proizvodne tehnologije koju smo razvili, često smo u prilici zaprimati razne zahtjeve klijenata koji se ne odnose na našu primarnu proizvodnju.

Kako bi odgovorili na zahtjeve u pronalaženju rješenja za dotrajale sklopove transportnih traka proizvodnih pogona raznih tvrtki koji su dostupni jedino u inozemstvu, u Durlenu se pristupilo osmišljavanju zamjenskih dijelova koji bi pružili trajnost i kvalitetu sukladnu originalno ugrađenim dijelovima. Nakon pokusnog razdoblja tijekom kojeg se usvršavanjem dostigao željni standard i kvaliteta, pokrenuta je proizvodnja valjaka za transportne trake, što je danas primarni dio naše dopunske ponude.

Osim proizvodnje transportnih valjaka, naš dopunski program sadrži proizvodnju metalnih stalaka svih profila i za sve vrste zvučnika uključujući stalke potrebne za sustave koncertnih ozvučenja. Dizajn stalaka prilagođavamo zahtjevima smještaja i karakteristikama samih zvučnika. Pri tome smo otvoreni za sve želje i zahtjeve klijenata.

Dio našeg dopunskog programa sadrži i ponudu snjegobrana za limene falcane pokrove i panele. U proizvodnji istih imamo veliko iskustvo obzirom da smo ih u više navrata izrađivali kako za velike tvorničke hale, tako i za manje pokrove domaćinstava.

Naš dopunski program uvijek je otvoren za inovacije i nove izazove, te će možda neka od Vaših budućih potreba postati dio njegove ponude. Zbog toga ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Durlenov stručni tim stoji Vam na raspolaganju!